Workshop touwlamp knopen

Wil jij ook zo’n mooie lamp in huis? Tijdens deze workshop ga ik je leren hoe je deze lamp zelf kan maken! We werken met gerecycled katoen dat is gemaakt van reststoffen en is heerlijk zacht. Je hebt de keus uit 8 kleuren katoen. Deze lamp kan je echt overal neerhangen of leggen in je huis. Ik word heel blij van deze lamp en als je er een hebt gemaakt wil je er vaak meer! 

Wij bevestigen de fitting, stekker en schakelknop voor je aan het snoer. Vervolgens leer ik je de technieken die nodig zijn om deze lamp te maken. Na het knopen maken we er nog een mooi leren label aan, je hebt de keus uit drie kleuren leer! Het snoer is 1.80 meter lang en je hebt de keuze tussen een zwarte of stekker.

Deze workshop is 65,- en is inclusief alle materialen (exclusief lichtbron),  professionele begeleiding , koffie en thee met wat lekkers. Deze workshop duurt gemiddeld 2,5 uur.

Wil je graag met een eigen groepje komen op een eigen tijdstip? Neem dan contact met me op voor een datum! Via info@malenmod.nl of 06-22568492