Creatief café

Elke eerste en derde  maandagmorgen (65+) en maandagavond (tot 65 jaar) van de maand houden wij een Creatief café!

Wat is een Creatief café?  Op deze ochtenden en avonden kan je bij ons in het atelier creatief bezig zijn met alles waar je op dat moment graag aan wil werken. Je komt bij ons met je eigen creatieve werk en wij faciliteren de ruimte en zorgen voor koffie of thee met wat lekkers.

Kom je er thuis niet aan toe om lekker te kunnen schilderen, naaien, breien, tekenen, kleuren of bijvoorbeeld haken? Kom dan naar het creatieve café! Dan heb je een heerlijke ochtend of avond voor jezelf in ons atelier.

Er wordt dan geen les gegeven maar we kunnen je misschien wel helpen of we kunnen wellicht elkaar helpen om verder te komen met je project. Dus neem je naaimachine, stof, wol of kwasten mee en kom naar ons atelier voor een fijne, creatieve en gezellige tijd samen!

De ochtenden zijn voor van 9.30-12.00 uur en zijn voor de 65 plusser en de avonden zijn van 19.30-22.00  uur en zijn tot ongeveer 65 jaar. De kosten zijn 7,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers.  Heb je interesse? Geef je dan op zodat wij weten hoeveel mensen er komen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!